Buurtsoap de Wasserette: de kerstspecial

Vrijdag 18 december 2015
Locatie: Tuindorp-Oostzaan/Zonnehuis
Tijdstip: De openingsavond start om 20:00 uur.
Entree: Eigen bijdrage/donatiebox

Tijdens de openingsavond van Winters Binnen is er een exclusieve Winters Binnen aflevering: De kerstspecial

Koos zit in in zijn geliefde vanderpek in wat er nog over is van wasserette de Witte Reus. Yfon heeft een filiaal geopend in Overhoeks en hun wegen zijn gescheiden.  Bastaardhond Tarzan heeft een Overhoeks Dwergsnautzertje aan de haak geslagen.
Een grote groep Herders uit Amsterdam Noord en omstreken trekken naar de vanderpek.

Want er is groot nieuws!

Over Buurtsoap de Wasserette
De theater-soap is al vijf jaar een hit in Noord en legt op een dramatische en hilarische wijze de actuele veranderingen in het meest transformerende stadsdeel van Amsterdam bloot. Het verhaal van de Noordse Wasserette: Koos en Yfon runnen al jaren een wasserette in Noord.

Maar hun wasserette De Witte Reus en geliefde Van der Pek-buurt voelt niet meer hetzelfde. De markt op het Mosveld is verdwenen onder het metersdikke beton van het winkelcentrum in aanbouw. De mooie bomen in de Van der Pekstraat zijn omgehakt. Alles is aan het veranderen!

Eigenaresse Yfon krijgt het er benauwd van. Ze wil weg van het Mosveld.
Maar de nieuwe bestemming is nog niet duidelijk. Waar moeten ze heen verhuizen? Naar Overhoeks? Het nieuwe IJ? Yfon en haar man Koos drijven steeds verder uit elkaar. Hun trouwe viervoeter Tarzan raakt volledig overstuur. Zal Wasserette De Witte Reus ook dit seizoen overleven?

Mis de laatste aflevering van dit seizoen niet!  IJZaal, Tolhuistuin. Welkom vanaf 20.00 uur
Meer informatie?
Facebook pagina Buurtsoap de Wasserette