Nieuw@Café Oud Noord

Zaterdag 19 december 2015
Locatie: Van der Pekstraat/Café Oud Noord
Tijdstip: 19:30- 23:00
Entree: eigen bijdrage/donatiebox

Café Oud Noord is een plek waar je op zaterdag normaliter de gevestigde grootheden van de Nederlandstalige muziek voorbij hoort komen. Nu zal het café even de plek zijn waar nieuwe en opkomende Nederlandse bandjes hun kunsten vertonen. Een heerlijke ontmoeting tussen jong en oud, rechts en links, boven en onder, muzikanten en (nieuwe) fans, publiek en muziek. Wees welkom en verwarm je deze winternacht aan subtiele, bezwerende en opzwepende muziek in Café Oud Noord.

20.00 Lauw
Ella Wonder en Myrie Kloens gaan een aantal afgekeurde en alleenstaande weesliedjes delen. Nummers die geen band, zanger of zangeres meer hebben, worden met piano, accordeon, gitaar, klokkenspel, ukelele, mandoline en twee prachtige stemmen weer tot leven gewekt. Het duo zingt samen dromerige, maar realistische teksten vol humor, eerlijkheid en zelfspot.

Meer informatie?
website Lauw

20.45 Erik Ankoné & The Gone Wrong Kings
Erik Ankoné is een bevlogen performer die zijn hart in elk lied stort. Zijn blues en folk liedjes bouwen op de traditie van simpelheid en eenvoud van de blues en de verhalende kracht van folkmuziek. Zijn repertoire bestaat deels uit eigen werk, deels uit traditionals die uiteraard in een eigen jas zijn gestoken. Tussen de nummers door vertelt hij graag de mooie verhalen die achter de muziek schuil gaan.

Meer informatie?
Website Erik Ankoné
Facebook Erik Ankoné

21:30: Crimson Inc.
De Utrechtse band Crimson Inc. brengt met volle overtuiging hun roots-muziek. Ze zijn sterk beïnvloed door stromingen als americana, country, bluegrass en folk en zetten het liefst live de boel op z’n kop.

Meer informatie?
Facebook Crimson Inc.

22:30: Brass Rave Unit
De drie Noordse muzikanten van Brass Rave Unit (bekend van Jungle by Night en Gallowstreet Brass Band) zorgen voor explosieve brassraves. Zo af en toe laten ze zich ergens in Amsterdam gelden en laten ze de stad op zijn grondvesten schudden. Onversterkte muzikale krachtpatserij noemen ze het zelf, en dat is precies wat het is.

Meer informatie?
Facebook Bass Rave Unit

Crimson Inc Brass Rave Unit