Over

WINTERS BINNEN
16, 17 en 18 FEBRUARI 2018

Winters Binnen neemt je mee op wereldreis in Amsterdam Noord!
Muziek, theater, beeldende kunst en film brengen je grote en kleine verhalen over de wijk en de wereld, in de bieb, in etalages, op de markt, in een huiskamer, een winkel, een café, een buurthuis of een leegstaande kerk.

In Winters Binnen gaan we op zoek naar de nieuwe mannelijkheid, kijken we in het leven van een oude, eenzame vrouw en belanden we aan de hand van een jonge maker en zijn inspiratiebronnen in de hiphop.

Kom zitten rondom het kampvuur, doneer je liefdesverhaal, zing mee met karaoke-kunst, luister naar kappersverhalen, meld je aan voor de kinderworkshop en geniet samen met je buurtgenoten van de Buurtmaaltijd.

Locaties

Elke dag is het festival in in een andere wijk in Noord. Op vrijdag 16 februari is het festivalhart op het Waterlandplein, zaterdag 17 februari staat het festival in de Van der Pekbuurt en op zondag 18 februari is het Buikslotermeerplein de festivallocatie.

De Wijk & De Wereld
Tijdens Winters Binnen komen in één festival verschillende verhalen uit Noord en de rest van de wereld samen. Lokale ondernemers, organisaties en vooral bewoners vertellen hun verhalen samen met kunstenaars. Verhalen over de verandering van een buurt, globalisering, het grote wereldleed, wat je daar zelf wel of niet aan kan doen, én verhalen over schoonheid en de dingen die het leven mooi maken. Verder zie je in Next Step Noord jonge, artistieke talenten uit Noord in ontmoeting met de kunstenaars die hen inspireren.

Kom en laat je verrassen door de muzikanten, acteurs, dansers, dichters, schrijvers en andere kunstenaars van Winters Binnen op de bijzondere plekken in winters warm Noord.

Koop nu je kaarten online.
Sterk aan te raden als je verzekerd wilt zijn van een plaats!

 

 

 

 

 

Ticketinfo
In de programmering verwijst de entree prijs naar het reguliere tarief. Een kortingstarief is geldig op vertoon van de Stadspas Amsterdam en de CJP pas. (bij online kaarten bestellen: promotiecodes CJP en Stadspas gebruiken voor korting)
Kaarten zijn per dag te koop bij de kassa’s in de verschillende festivalbuurten.

Verzekerd zijn van een kaartje? Koop dan je kaarten online.

Winters Binnen zoekt zakelijk leider!
Ben jij die enthousiaste, ervaren en bevlogen zakelijk leider die het team komt versterken? Lees hier de volledige omschrijving. Reageren kan tot uiterlijk 7 juni 2018.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws